Skip to content

Hvilket forhold har jeg til min søster?

Dette forhold har været som to kvinder, der kæmpede om den samme mand, hvor du på det tidspunkt, med midler der ikke var kærlige, vandt denne sejr.

Dette er en del af at udleve fornemmelsen af at eje. At jeres forhold er specielt, er også fordi, at evnen til at tilgive er vokset hos jer begge.

I denne livstid er der en dyb forståelse for de dybeste tanker om livet og formålet med dette liv. Dette er hvad I kan dele, når I lærer at forstå jeres roller og ikke pålægge, den anden jeres sandhed. Dit ansvar er for dit eget liv.

KAN DU FORTÆLLE, HVORFOR JEG HAR SÅDAN ET DÅRLIGT FORHOLD TIL MIN MOR, HUN HAR SÅDAN EN MAGT OVER MIG?

Det er de normale brydninger, imellem dem der ikke vil leve deres eget liv, og dem der ønsker at tage ansvaret for deres egen inkarnation.

Der skjuler sig en usikkerhed hos dem der lever og vil styre andres liv. Dette vil du neutralisere, når du begynder at tage ansvaret for det liv, der kun kan formes og leves med din egen handlekraft.

Du må ikke overlade ansvaret, til dem der er omkring dig, dem der også elsker dig, men ikke forstår din specielle karma.

Dette er ikke din mors svaghed men din mangel på at tage ansvaret for dit eget liv. Intet er tilfældigt.

Kærlighed er at leve, og udføre det du bestemte, da du ønskede at inkarnere i den fysiske form.

Denne evne er vigtig, og er iboende i hvert et barn. Den forvandles til usikkerhed og til en tilstand af hjælpeløshed, når barnet fritages for disse evner, ved at blive fortalt, at den bevidsthed, der er klar og tydelig, er barnets fantasi og ikke virkeligheden. Dette er sket for dig, du havde den klare indsigt i dit livs formål.

Dette er blevet forvandlet til usikkerhed og til mangel på oversigt over dit livs formål.

Dette må du kæmpe dig frem til at besidde med din viljes magt. Din intelligente vilje vil afgøre, at du ikke kan lade andre leve dit liv. Dette gælder mange omkring dig, der ønsker at afspejle deres egen usikkerhed ved at give dig retning, på det liv de tror de kender.

Dette er blændværk, at mennesker der ikke forstår at leve deres eget liv, vil påtage sig at leve andres. Dette giver en karma for dem, der misbruger kærlighed og magt for dette formål.


 

Back To Top