Skip to content

Om smerter og sygdom

Man skelner mellem fysisk smerte og et fysisk velbefindende.

En Sjæl i en syg form, kan føle en indre fred, en Sjæl i en rask fysisk form, kan føle tomheden og dyb ufred i den fysiske verden.

Din skelneevne vil du bruge, når du ser på menneskets øjne, det punkt, som også er kendt som Sjælens spejl, vil fortælle mere end tomme ord.

Mangel på kærlighed, giver mennesket en indre forståelse, for det smukke i den astrale verden.

Livsviljen er en smuk og en stærk energi, der forlænger menneskets fysiske form, når Sjælens formål ikke er opfyldt.

Når Sjælen dybest set har opnået en inkarnations formål, er dens første ønske at trække sig tilbage til renhed og meditation, på højeste Plan.

Det vil skabe forundring, når et menneske i en sund fysisk form vil forlade den fysiske krop. Det vil også give svaret på hvorfor, når unge sjæle ønsker at trække sig tilbage og afslutte denne inkarnation, uden fysiske grunde.

Karmaloven er det store ukendte for de mange.

Kærlighed er den kraft der giver mennesket håb, den kraft der er ledetråden og uroen.

Der gives ikke veje og løsninger på det, der er vores opgaver. Troen på dig selv og din indre stærke vilje, det vil give adgang til større viden.

Livet er for mange ikke den fysiske verden.

Kærlighed er at forstå, og tilgive.

En Sjæl i en syg form, kan føle en indre fred, en Sjæl i en rask fysisk form kan føle tomhed og en dyb ufred i den fysiske verden. Menneskets øjne, også kendt som Sjælens spejl, vil fortælle mere end tomme ord.

Manglende kærlighed, giver en indre forståelse for det smukke i den astrale verden. Livsviljen er en smuk og stærk energi, der forlænger menneskes fysiske form, når Sjælens formål ikke er opfyldt.

Når Sjælen har opnået dybest set en inkarnations formål, er det første den gør, at trække sig tilbage til renhed og meditation på det højeste plan. Dette vil give forundring, når man føler at mennesket i en sund fysisk form, ønsker at forlade den fysiske krop.

Dette vil også give en svaret, når unge Sjæle trækker sig tilbage og afslutter denne inkarnation uden fysiske grunde.

Karmaloven er det store ukendte for de mange. Kærlighed er at forstå, at livet for mange mennesker, ikke kun er i den fysiske verden. At tilgive og forstå er uselvisk, og vil forandre ens fysiske omgivelser i ens liv.


 

Back To Top