Skip to content

Kan man tage skade af at være medie?

Det er påviseligt, at mange med de forkerte motiver vil blive og er misbrugt af disse evner.

Dette er et iværksat arbejde på højere plan, det er ikke givet mennesker som en tilfældighed, men der er mange og vil blive mange, der skal virke som kanaler for dem der tvivler, for dem der søger, og for dem der føler frygt.

Disse mennesker vil blive i stand til at yde denne indsats, i den tid der er bestemt for dem.

Kære Menneskebarn, de er et instrument i dette arbejde, det er ikke dem, der planter tanker og styrer disse energier, de er blot et instrument.

Du må forstå, at mennesket med de mange liv ikke er et vigtig instrument, når det ikke er virksomt på udviklingsarbejdet, men blot i dvale, de indfører ikke nyt til den universelle bevidsthed.

Du må ikke tvivle på rigtigheden af din indsats. Du vil lede og tage det ansvar og du vil tage de smerter og høste den erkendelse uden håb om forståelse fra mange omkring dig.

Når dit indre giver dig adgang til denne forståelse, er det en gave til dig, for den indsats du yder i det store arbejde, hvor du blot er en lille del af dem, der giver det samme og mere.

Du må følge dit eget indre og vælge at leve og tage ansvaret for dine gerninger på alle planer.

Du er givet uendelig kærlighed og forståelse, og vi ønsker dig forsat en stærk tro på renheden og på de kilder, der er jeres hjælp i et arbejde, som ikke kan udføres af de få, men må gøres af den store bevidsthed, hvor du, som inkarneret Sjæl, må give en del af dig selv i dette arbejde.

HVORFOR SOVER DEN ENE ARM PÅ MIN MAND, SKAL HAN ARBEJDE MINDRE OG IKKE LEVE FOR DET?

Det er sandheden, at dette menneske vil forandre sig og fjerne sig fra troen på sig selv. De fysiske præstationer vil ikke længere være drivmidlet for dette menneske.

Dette menneske bruger de fysiske fremskaffelser som et middel og som erkendelse af sit eget værd, dette vil ikke kunne bruges.

I forbindelse med fremtidigt arbejde vil dette menneske ikke fysisk frembringe denne form for energier.

Mange fysisk virksomme mennesker kan ikke stoppe på grund af den tro.

I menneskets øjne er du mere værdifuld, når du frembringer i rigelige mål af disse energier, via den fysiske indsats.

Du må forstå, og beherske denne situation, at ved forsat fysisk besættelse af arbejdets betydning, vil dette menneske blive stoppet af de mange og lange nedbrydninger af den fysiske krop.

Du skal forstå, hvad der af mange ikke er forståelig, at denne verden blot er en af mange.

Du vil modtage inspiration, og troen på dig selv vil blive styrket.

Du skal give, hvad kun de få fatter, den dybeste kærlighed, af den slags der er givet uselvisk og uden de tanker der vil nedbryde dine smukke ord.

Glem ikke at dine tankeenergier er stærkere end de ord og handlinger, der foregår i den fysiske verden.

Du må ikke lade dig påvirke af gamle tankebilleder og forestillinger, der endnu er en del af din personlighed, du må forstå den dybe mening med de mange handlinger, der påvirker og giver dig en gammel frygt tilbage.

HVORFOR SKÆNDES VI MENNESKER?

Med simple ord, må mørket og de dybere urenheder komme op til overfladen og fjernes fra mennesker.

Det er mangel på tro på sig selv, når de ubeherskede følelsesmæssige udbrud opstår, afhængighed af disse følelser skal væk fra mennesker.

Du må ikke stoppe med at være en udfordring og undervurderer med den kraft der ligger i upersonlighed.

I upersonligheden vil du finde fred og styrke til at forandre mennesker omkring dig. Igennem kærligheden vil du opnå alt, hvad du ikke kan opnå ved hårde ord og mistro.

Kærlighed, hvor du giver dig selv som et åndelig væsen, den vil berige dig og forhøje din dybe forståelse for mennesker, der er bundet af tankeformer, som overstiger de stærke åndelige påvirkninger, der ellers er en del af mennesker.

Du må også forstå at du gennemgår en renselse i naturen, det er den hurtigste vej ud af de gamle rester af dette store kaos.


 

Back To Top