Skip to content

Hvordan ser den åndelige verden på krigen i Ukraine ?

Det er ikke krigen vi ser på, det er formålet og grunden til disse for Menneskeheden selvudslettende handlinger.

Det er gode og Lyse kræfter der bliver angrebet, som i menneskets historie, af de mørke kræfter. Vi mennesker behøver at dæmme de begivenheder ind i små båse. Vi kalder det krig, vi kalder det overfald og vi kalder det forfærdeligt og nyt.

Det er ikke nyt, men det er forfærdeligt og det er Menneskehedens mange tusinde generationers kamp mod den overvældende magt af mørke kræfter, der fra tid til anden samler sig, og som går i arv fra den ene generation til den næste.

Det er også tilfælde i dette land, hvor den største energi i øjeblikket udstråler mørke og nedbrydende kræfter.

Det siger ikke Menneskeheden meget, de ser på de daglige resultater, de ser med stor bekymring på de kræfter der vil kunne brede sig og i denne omgang har frit løb til at brede sig, da en af de største mørke fyrster leder et land, der har en historie af fortvivlende grusomheder på sin egen befolkning.

Dette land indeholder en meget stor del af Lyse kræfter, hvor mørket har fundet veje til at holde det nede og dominerer på alle måder et folk, der i sig selv ønsker fred og fordragelighed med resten af verden.

Den store udfordring er for de Lyse kræfter, at sætte de afgørende og virkningsfulde kræfter ind på denne magt.

De Lyse kræfter kan ikke tøve, dette er tilfældet, dette er kaldt forhandlinger, det er kaldt mange ting, det er også mangel på ansvarlighed.

Det kan siges med stor sorg fra den åndelige verden, at tiden er kommet hvor Menneskeheden frivilligt og på anden måde bliver tvunget til at tage stilling, måske mere end før i de mange årtusinder siden mennesket begyndte at udvikle sig både fysisk og åndeligt.

Den største frygt er forventningen om at det løser sig og går i glemmebogen. Dette kære menneskebørn, skal man ikke forvente med de kræfter der nu er igang. Denne ondskab, disse mørke energier, vil ikke alene brede sig fra øst, men også fra andre dele af en Global Menneskehed.

Der er reelt fare for at mørke kræfter i dette øjeblik planlægger at samle deres forenet styrker og dermed opnå en meget stor fordel frem for Lysets kræfter. Dette vil blive klart indenfor ganske få år i menneskets øjne.

I denne del af verden vil man nægte at tro det, til det sandsynligvis er en for sen beslutning. At bekæmpe mørke kræfter kræver et mod der overstiger mange af de ting vi gør i vores normale liv. Man vil se en tøven og tilbageholdenhed og i første omgang vil de sige, det er for at skåne menneskeliv. Men i det lange løb vil det koste mange flere liv end nogen på nuværende tidspunkt kan forestille sig.

Det kan i værste fald betyde en afslutning for den Menneskehed som vi kender det. Dette bør ikke ske, men der er muligheder for at vende de mørke kræfter og bringe dem en gang for alle på tilbagetog og gå ind i en ny udvikling i Klodens historie. Dette vil kræve ganske betydningsfulde ledere i den del af verden hvor Lyset hersker.

De fleste mennesker der skal tage beslutninger og som indretter sig på Kloden og tror at de gør en god gerning, når de intet gør. Disse ledere vil være den direkte årsag til at hvis dette mod ikke findes, vil det sandsynligvis ikke kunne bruges på et senere tidspunkt.

Det helt store problem for Menneskeheden er, at de fleste mennesker indretter og styrer deres inkarnation på grund af angst de føler i alle de vågne timer, angsten for at møde sig selv og se ansvaret i øjenene.

Det gælder for de mindste og yngstes udvikling, det gælder for stort set alle i hvilket som helst samfund. Angsten for at leve op til de mest grundlæggende principper, at udføre i den rette ånd de gerninger der gør, at Klodens befolkning kan komme væk fra denne nedbrydende tilstand af had, frygt, begærlighed og prioritering af nytteløse goder.

Når ordet kærlighed ikke kun er mellem mænd og kvinder men mellem alt levende, vil der ske en sikker men langsom forandring og resultatet kan blive hvad der var bestemt for en  uoverskuelig lang tid tilbage. At dette eksperiment med Menneskeheden ville ende med at blive et vellykket eksperiment, hvor Lyset ville blive brugt med udfoldelser for bestræbelser på en bedre verden.

Du oplever det ikke i din livstid. Du vil ikke fra denne verden se en udvikling der vil forsætte for adskillige generationer, før det endelig slag er vundet over de kræfter, der har hersket frem til dette øjeblik.

BØR NATO BLANDE SIG?

Dette ord er blot et ord, men det indeholder et begreb der hedder næstekærlighed og at tage ansvaret det kan, for det menneske der ikke tænker nærmere over hvad der foregår. Det føles som en selvmodsigelse når man skal bruge den form for energi for at stoppe de mørke kræfter. Men det er den realistiske måde at gribe det an på, det er at stoppe og slå et slag for Lyset en gang for alle og risikere den risiko, i stedet for intet at gøre.

HVEM ER PUTIN?

Han er en ganske ubetydelig menneskelig inkarnation, en repræsentant for en energi der i flere tilfælde er på højde med Lysets kræfter. Dette menneske repræsenterer ikke Menneskeheden, men kun en del af Menneskeheden.

Det er op til den Lyse del at bremse og udrydde de mørke kræfter med regulære og effektiv modstand. Det gælder i det store som i det små. Det gælder i din hverdag, i de forskellige lande og menneskeracer. Stop det mørke, den energi der hver dag koster adskillige ubrugte Sjæle livet, der skulle have levet en lang inkarnation, vil hver dag gå til spilde og tabt i det store arbejde der hedder at udbrede Lysets kræfter.

Nedtalt d. 5/3-2022 fra den åndelige verden


Back To Top