Skip to content

Hvad var det for en drøm jeg så af jordkloden?

Du skal give dig selv en chance med det Lys du har omkring dig, en chance for at kortlægge og udføre det arbejde dit indre byder dig. Når du vælger et liv hvor din åndelige forståelse er voksende og med et stærkere Lys omkring dig, det gælder også dem der tror på det liv, hvor ens Sjæl går igen liv efter liv.

Når du møder disse Sjæle skal du udveksle og give hvad du kan af dine inderste erfaringer og prøve at påvirke alle til at kæmpe imod mørket. De vil møde det på mange måder.

I et normalt liv vil din kamp være det der udvikler dig, det som gør at du må leve i en evig angst og frygt for det ukendte. Det ukendte er ikke det fysiske omkring dig, men det mørke som du ikke forstår, og som også er en del af dig selv.

Men for de mange Sjæle der udvikler sig, vil det blive mørke der kun i glimt kommer til at berøre deres liv på en truende og ødelæggende måde, hvor deres ansvar vil vokse, jo mere Lys du indeholder jo mere mørke skal du neutralisere.

VAR DET EN DRØM?

Når du holder en stærk kontakt med dit indre, vil du ofte se ting i glimt, der er en del af de beslutninger der ligger parat til at blive udført igennem de påvirkninger der kan gøres igennem naturen og menneskesindet omkring dig.

Du har på mange måder set glimt af det der kan og vil komme. Du har også i dig Lys der forpligter dig til at have en balanceret forståelse end du udviser i daglig tale.

Når du møder mennesker, skal du bekæmpe de små viljer, de små tanker. Folks frygt giver sig udtryk i, at hvis de udrydder frygten, kan det kun gøres ved at alt der er anderledes og fremmedartet skal forsvinde.

Du må hjælpe dem der ikke tror på livets hellighed og få dem til at forstå at ingen Sjæle er større end andre, men blot dem der har gået en længere vej.

ER JEG INDE PÅ DET RIGTIGE, AT VI SKAL GIVE HINANDEN FRED?

I er begge to Sjæle med megen Lys omkring jer. I misbruger at kunne udnytte dette liv til at højne jeres eget liv og deraf kunne give mere til jeres medmennesker. I skal samarbejde på alle områder og give den kærlighed der koster, dette gælder jer begge.

Du skal til fulde leve den rolle, bruge den kærlighed og ikke frygte at vise din kærlighed. Det er en moderne materialistisk verden, menneskeheden forglemmer i materialismens navn, hvad de virkelige værdier er.

Dette problem er også hvad der har ramt det store land (USA) der nu lider de frygtelige smerter på dette tidspunkt. Når det enkelte menneske ikke yder den kærlighed de kan give, den kærlighed der koster, vil der blive ubalance.

Du gør med stor kærlighed en stor indsats for at hjælpe din mand til at beherske de følelser der på mange måder er kræfter der kan udnyttes af mørket. Det er kærlighed til dette menneske, en hjælp du kan give igennem din egen forståelse på dette område, hvor din styrke er størst.

Du skal også give dig som kvinde til dette menneske og forstå at din indsats er at give kærlighed til dem der kan hjælpe verden. Dette menneske er et instrument, der er et stort ansvar omkring din indsats og du vil blive en positiv og en betydningsfuld og påskønnet person og du vil få en større forståelse for at leve et mere direkte liv med en åndelig udvikling som er større end materielle gevinster.

Den materialistiske forståelse er ikke at skabe og udvikle verdenen, men genopfinde de midler der kan skabe en dybere forståelse. Det store ansvar ligger i ikke at forveksle de sande værdier og de fysiske skabte værdier. Du må ikke på nogen måde tro at det der udvikler sig på dele af kloden ikke skal bruges.

Det skal blot forstås, at fattigdom der består af lande der materielt er ringe, men på mange måder er på vej til at forlade det egentlige formål med inkarnationerne.

Det er din pligt at påpege, med dit eget eksempel, at give hvor det koster. Det er ikke at forkæle de få, men forstå at alle Sjæle omkring dig også dem der bliver brugt af de mørke kræfter, disse Sjæle har brug for mere hjælp end dem der allerede er i Lyset.

Det kan blive en tung gang at se verden gå ind i disse konflikter. Du skal på alle måder igennem dit tankesind prøve at påvirke, så de mange ser en positiv fremtid og ikke blot en evig kamp mod mørke og Lys.

Man skal tænke på Lyset og fremkalde det når der intet Lys ses, Så kan du alene ved din tankegang påvirke disse kræfter. Din fysiske krop er et fysisk redskab som du ikke må glemme at bruge din tankeenergi.

Det er mange menneskers problem, at de forglemmer deres egen udvikling for at beskytte en krop der altid kun vil være et meget midlertidigt redskab. Du skal bevare den så du kan leve denne inkarnation, men du skal ikke leve for kroppens skyld.

Du skal dog forstå at kærlighed og udvikling hænger sammen med menneskeheden, at give kærlighed når det koster. Vi ser omkring dig en stærk kamp i dit indre om at finde en vej i den fysiske verdens labyrint af muligheder.


 

Back To Top